Magazijn Medewerker

FlinQ

Magazijn
Medewerker

Full-time / Part-time, Eemnes (NH)

Wie zijn wij

FlinQ is een jong bedrijf, gevestigd op de grens van Baarn en Eemnes in de provincie Utrecht. Het bedrijfspand is gelegen aan de A1, wat het aantrekkelijk maakt voor woon-reisverkeer. FlinQ is een online groothandel voor non-foodproducten. Wij maken het leven van de Nederlandse en Europese consument net iets makkelijker met onze slimme en vooruitstrevende artikelen.

Werken bij FlinQ

Eigenlijk vinden we, hip gezegd, een cultural fit belangrijker dan skills, deze kunnen we je namelijk aanleren. In het kort zoeken we energieke mensen die graag de schouders eronder willen zetten en samen met een ervaren team meewerken bij het helpen van onze klanten.

Overdag lunchen we samen aan tafel, borrelen we regelmatig op kantoor maar zijn we ook regelmatig te vinden op de terrassen van het gezellige Gooi.
FlinQ Solar Lamp Atalanta
De klanten van FlinQ Commerce

Dit vind je leuk om te doen 👌

Als magazijnoperator speel je een belangrijke rol in ons bedrijf door ervoor te zorgen dat onze goederenstroom soepel verloopt. Je werkt in ons magazijn en bent verantwoordelijk voor het ontvangen, opslaan, orderpicken en verzendklaar maken van onze producten. Je werkt samen met een enthousiast team en draagt bij aan de efficiënte werking van ons magazijnproces.

- Ervaring in magazijnwerk (pré)
- Kennis van voorraadsysteem Exact online (pré)
- Heftruck certificaat (heb je deze niet, dan kun je die halen op onze kosten)
- Je hebt ambitie en een leergierige werkhouding
- Je bent proactief, stressbestendig en een echte doorzetter

Wat wij bieden

- Een jong, gezellig en dynamisch bedrijf
- Een werkplek waar je jezelf kunt zijn
- Een functie met veel verantwoordelijkheid
- Mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen
- Een heftruck opleiding
- 25 vakantiedagen
- Legendarische bedrijfsuitjes
- Korting op ons assortiment
- Een goed salaris en kilometervergoeding

Dit wil ik! 🚀

Zie jij het na het lezen van deze introductie helemaal zitten om bij FlinQ aan de slag te gaan? Stuur dan je motivatie en CV naar ons op. We nodigen je graag uit voor een informeel gesprek.
SOLLICITEREN

Direct solliciteren 🚀

Zie je het helemaal zitten om bij ons aan de slag te gaan? Vul hieronder je gegevens in en schrijf een korte motivatie. We nemen na ontvangst binnen enkele dagen contact met je op.