Over ons

Bezorging in heel Europa Ruim 15 jaar ervaring
Direct leverbaar vanuit 3 magazijnen in Nederland

Wij zijn FlinQ Commerce

FlinQ Commerce is ontstaan uit het idee om het leven in Nederlandse en andere Europese huishoudens een stukje aangenamer te maken. Vanuit een achterkamer in Bussum verstuurden wij zo’n zes jaar terug de eerste producten de wereld in. Van hippe gadgets tot rookmelders en van zaklampen tot wasrekken. In die achterkamer werd het FlinQ-vizier scherp gesteld. Sindsdien zijn we altijd op zoek naar nieuwe trends en innovatieve non-foodproducten.
FlinQ Solar Lamp Atalanta
De klanten van FlinQ

Een FlinQ product maakt je leven makkelijker

Ons productaanbod is er op gericht om het leven een stukje makkelijker te maken. Denk daarbij aan handige huishoudartikelen, lumineuze lampen en verkoelende ventilatoren. Of neem de huidige ontwikkeling van het slimme huishouden, waarbij de verlichting en andere artikelen in huis met een druk op de smartphone te bedienen zijn – met FlinQ is dit geen toekomstmuziek meer. Bij al die productgroepen staat de verhouding tussen prijs en kwaliteit voorop: voor een FlinQ-product betaal je nooit teveel.

Ieder nieuw product doorloopt hetzelfde proces. Van een test van de eerste demo, tot de handleiding in verschillende Europese talen: elk artikel wordt voorzien van het FlinQ-jasje.

Private label van FlinQ maakt ieder nieuw product uniek

Ben je er na een marktonderzoek achter welk nieuw product de volgende e-commerce knaller wordt? Dan doe je er goed aan direct een private label aan dat artikel te hangen. Zo creëer je jouw eigen uniek product. FlinQ helpt je graag tijdens het productontwikkelingsproces.
Private Label techbird