Private Label

Bezorging in heel Europa Ruim 15 jaar ervaring
Direct leverbaar vanuit 3 magazijnen in Nederland

Private label van FlinQ maakt ieder nieuw product uniek

Ben je er na een marktonderzoek achter welk nieuw product de volgende e-commerce knaller wordt? Dan doe je er goed aan direct een private label aan dat artikel te hangen. Zo creëer je jouw eigen uniek product. FlinQ helpt je graag tijdens het productontwikkelingsproces.
Private Label techbird
De klanten van FlinQ
Private Label techbird

Private label: nieuw product op de markt brengen

Heb jij een goed idee voor een innovatief artikel dat je in jouw private label op de markt wil brengen? Of wil je jouw bestaande productaanbod uitbreiden met nieuwe producten? In beide gevallen is FlinQ Commerce jouw ideale partner. Wij staan open voor nieuwe ideeën, bewegen van nature mee met de steeds veranderende markt, brainstormen hier graag met jou over. Wij helpen je graag bij de opzet van jouw nieuwe private label, of bij het vergroten van jouw assortiment met dat ene, unieke product.

Waarom is FlinQ jouw ideale partner voor productlancering?

Er zijn een aantal voordelen die wij jou als partner bieden. De basis daarvan is snelheid in combinatie met kwaliteit; we zijn gedreven om jou zo goed mogelijk bij te staan in de zoektocht naar het ideale eindproduct. Kies je voor FlinQ als partner, dan kies je voor:
FlinQ Solar Lamp Atalanta

Productontwikkeling van A tot Z

Wij nemen alle lastige zaken rond het productontwikkelingsproces uit handen. We brainstormen mee over het eerste productconcept. Bij de eerste product onderwerpen denken we mee aan de tekentafel. Voor het doelgroeponderzoek vinden we de juiste variabelen. Handleiding nodig in verschillende Europese talen? Komt in orde. De productspecificatie uitbreiden? Geregeld. Bij jouw eerste product testen staan we naast je, zodat we niets van het ontwikkelingsproces missen. Met onze jarenlange ervaring binnen de e-commerce weten wij wat er voor nodig is om een innovatief product succesvol te maken. Niets staat jouw verkopen nog in de weg!
Private Label

Unique Selling Points

Wat kan FlinQ voor jou als ondernemer betekenen?

Ben je na het lezen van deze pagina geïnteresseerd geraakt in een van onze diensten? Of ben je nog op zoek naar meer informatie? Stuur dan geheel vrijblijvend een e-mail naar info@flinqcommerce.nl. Wij kijken uit naar een eventuele samenwerking!

Bel mij terug

Vul hieronder je gegevens in en we bellen je op jouw gewenste tijdstip terug.