Klantenservice Medewerker

FlinQ

Klantenservice
Medewerker

Full-time / Part-time, Eemnes (NH)

Wie zijn wij

FlinQ is een jong bedrijf, gevestigd op de grens van Baarn en Eemnes in de provincie Utrecht. Het bedrijfspand is gelegen aan de A1, wat het aantrekkelijk maakt voor woon-reisverkeer. FlinQ is een online groothandel voor non-foodproducten. Wij maken het leven van de Nederlandse en Europese consument net iets makkelijker met onze slimme en vooruitstrevende artikelen.

Werken bij FlinQ

Eigenlijk vinden we, hip gezegd, een cultural fit belangrijker dan skills, deze kunnen we je namelijk aanleren. In het kort zoeken we energieke mensen die graag de schouders eronder willen zetten en samen met een ervaren team meewerken bij het helpen van onze klanten.

Overdag lunchen we samen aan tafel, borrelen we regelmatig op kantoor maar zijn we ook regelmatig te vinden op de terrassen van het gezellige Gooi.
FlinQ Solar Lamp Atalanta
De klanten van FlinQ Commerce

Dit vind je leuk om te doen 👌

Als Klantenservice Medewerker ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van vragen, klachten en verzoeken van klanten via telefoon, e-mail, chat en sociale media. Je zorgt voor een professionele en vriendelijke communicatie met klanten en streeft ernaar om hun problemen op een efficiënte manier op te lossen. Daarnaast speel je een belangrijke rol in het identificeren en noteren van veelvoorkomende klachten. Je rapporteert deze klachten aan de betreffende afdelingen. Op deze manier lever je waardevolle feedback voor verbetering van onze producten en diensten. Tot slot speel je ook een cruciale rol bij het beheren van het retourproces en het zorgen voor een efficiënte en nauwkeurige verwerking van geretourneerde producten in samenwerking met het magazijnteam.

- Je hebt aantoonbare ervaring met telefonisch klantcontact
- Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau
- Je hebt ambitie en een leergierige werkhouding
- Je bent proactief, stressbestendig en een echte doorzetter
- Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
- Je bent op zoek naar een baan voor de lange termijn

Wat wij bieden

- Een jong, gezellig en dynamisch bedrijf
- Een werkplek waar je jezelf kunt zijn
- Een functie met veel verantwoordelijkheid
- Mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen
- 25 vakantiedagen
- Legendarische bedrijfsuitjes
- Korting op ons assortiment
- Een goed salaris en kilometervergoeding

Dit wil ik! 🚀

Zie jij het na het lezen van deze introductie helemaal zitten om bij FlinQ aan de slag te gaan? Stuur dan je motivatie en CV naar ons op. We nodigen je graag uit voor een informeel gesprek.
SOLLICITEREN

Direct solliciteren 🚀

Zie je het helemaal zitten om bij ons aan de slag te gaan? Vul hieronder je gegevens in en schrijf een korte motivatie. We nemen na ontvangst binnen enkele dagen contact met je op.