Betalen

Betalen

Je kunt betalen via iDeal, Creditcard of Paypal. Indien je wilt betalen op factuur dan kan dat op. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Na goedkeuring verschijnt de optie “betaal op factuur” op de afreken pagina.

Nee, je kunt je bestelling niet contact betalen. Je kunt wel achteraf op factuur betalen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

De order bevestiging krijg je als het goed is binnen een uur nadat je je bestelling hebt geplaatst en betaald. Heb je hem nog niet ontvangen controleer dan even je ongewenste e-mail of spam map. Mocht die daar ook niet in staan neem dan contact op met onze klantenservice, we zullen je hem dan handmatig sturen.

Ja, je krijgt na betaling een factuur in pdf formaat. De factuur kun je tevens terugvinden in je account onder het kopje bestellingen.

Heb je nog vragen?

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00

Gemiddelde reactietijd: 2 uur *

Gemiddelde reactietijd: 2 werkdagen *

Werkdagen van 09:00 tot 17:00

* De aangegeven reactietijden zijn slechts een indicatie. Het kan zijn dat tijdens drukkere dagen de reactietijd daarom langer kan zijn. Wij vragen je hier rekening mee te houden tijdens je support aanvraag.