Bestellen

Bestellen

Wanneer je wilt afrekenen heb je een account nodig. Deze kun je gratis aanmaken. Heb je al een account? log dan in. Plaats de producten in je winkelwagen. Let op: we accepteren alleen bestellingen met een minimale order waarde vanaf €1000 euro.

Vul alle benodigde gegevens in en kies je betaalmethode. Je kunt betalen via iDeal, Creditcard of Paypal. Indien je wilt betalen op factuur dan kan dat op. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Dit kun je doen door ons te mailen op info@flinqcommerce.nl of door onze klantenservice te bellen of appen. Is je bestelling al onderweg? Dan kun je hem weigeren bij de transporteur.

Als je je afleveradres wilt aanpassen dan kan dat alleen op moment dat deze ons magazijn nog niet heeft verlaten. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. In de DHL app kun je ook het afleveradres aanpassen, echter ligt dat wel aan hoever het pakket zich al in het bezorgproces bevind.

Heb je nog vragen?

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00

Gemiddelde reactietijd: 2 uur *

Gemiddelde reactietijd: 2 werkdagen *

Werkdagen van 09:00 tot 17:00

* De aangegeven reactietijden zijn slechts een indicatie. Het kan zijn dat tijdens drukkere dagen de reactietijd daarom langer kan zijn. Wij vragen je hier rekening mee te houden tijdens je support aanvraag.